• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: 72326NMP
  • Тегло: 8.500 kg
Наличност: В наличност
205.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически бойлер EЛДОМ 15L - под налягане, за монтаж над мивка

Марка: ELDOM
Модел: 72326NMP

Бойлерите Eldom с обем 7, 10 и 15 литра са малолитражни, със съвременен дизайн, компактен размер и дискретно осигуряват топла вода в
кухнята. Те притежават всички предимства на голямолитражните акумулиращи бойлери. Подходящи са за монтаж в близост до мястото на потребление. Този модел е с конструкция за инсталиране над мивката - под налягане.
Благодарение на подсилената топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан, уредите от тази серия са енергоспестяващи и с минимални топлинни загуби.
6-степенната защита гарантира сигурността и дългия живот на уреда, благодарение на новата SHIELD технология - използва се износоустойчиво емайлово покритие с увеличено съдържание на цирконий, което значително повишава издръжливостта на водосъдържателя и неговата устойчивост на високи температури.
Катодната антикорозионна система защитава покритието на целия водосъдържател, благодарение на два магнезиеви анода с увеличена маса. Има възможност за допълнително вграждане на аноден тестер за следене състоянието на магнезиевия анод.
Уредът е оборудван с комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Снабден е също с прецизен капилярен термоизключвател, който прекъсва  електрическата верига при наличие на дефект.
Чрез специален елипсовиден фланец уредът е защитен срещу прекомерното налагяне. Външен капилярен терморегулатор осигурява защита от замръзване на водата и позволява плавна настройка до желаната позиция.
Светлинен ключ визуализира режима на работа.
Бойлерът е лесен за монтаж и управление.

Бойлер EЛДОМ 15L - под налягане, над мивка - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Номинален обем15L
Вид водосъдържателЕмайлиран
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]2000W
Енергиен класB
ТермостатКапилярен
Размери [В / Ш / Д]520mm / 285mm / 288mm
МонтажНад мивка
Гаранция5 години

Произход: България

Kод: 72326NMP

Производители
Мощност
2000W
Монтаж
Над мивка
Гаранция
5 години
Литраж
15L
Енергиен клас
В
WiFi
не
Водосъдържател
Емайлиран
Височина
520mm
Ширина
285mm
Дълбочина
288 mm