Филтри

Филтри

лв. - лв.
В категория "Проводници и кабели" ще откриете голямо разнообразие от висококачествени инсталационни кабели (мостови кабели), захранващи кабели, високотемпературни кабели и нсталационни проводници. Видовете, които се поместени в тази категория са: ПВВ-МБ1, СВТ, ШВПС, ШВПЛ, ШКГД, ШКПЛ-Б, ПВ-А1, ПВ-А2, ПВУ-А1, ПСКГ и ШКПЛ.
Инсталационните кабели се използват за изграждане на ел. инсталации и намират широко приложение. ПВВ-МБ1 кабелите (мостовите кабели) са най-популярни за изграждане на електрически инсталации. Те представляват плосък кабел с от 1 до 4 медни жила с цветна изолация. Друг популярен вид инсталационни кабели, които може да откриете тук са СВТ – силови кабели за напрежение до 1000V.
Захранващите кабели от тип ШВПС, ШВПЛ, ШКГД, и ШКПЛ-Б, които са поместени в категорията могат да бъдат използвани за захранване на битови и промишлени електроуреди, машини, както и преместваеми електрически съоръжения. Те са гъвкави и многожични, като всяко жило е с цветна PVC изолация.
Инсталационните проводници в категорията "Проводници и кабели" са от вид ПВ-А1, ПВ-А2 и ПВУ-А1. Те са най-подходящи за окабеляване на машини и съоръжения, изграждане на електрически инсталации или реализиране на други ел. схеми.
Ако не откриете продукта, който търсите, свържете се с нас за съдействие.
Показване на 48 от 72 продукта
22.50лв.