Отоплителни системи

В категория "Отоплителни системи" ще откриете богата гама от: отоплители, UPS системи за резервно захранване, както и контролери за различни видове отоплителни системи.
Тук ще откриете на конкурентни цени отоплители и отоплителни системи като: термопомпи, слънчеви колектори, подово отопление, камини и печки на дърва и въглища. В категорията "Отоплителни системи" също така са поместени циркулационни помпи за индустриални и битови инсталации, пластинчати топлобменници и топлообменници за басейни.

Разбира се, за да бъде една отоплителна система изцяло завършена и удобна за управление, трябва да изберете контролер за управление. В категорията "Отоплителни системи" имате възможност да изберете подходящи контролери и релета за управление на слънчеви колектори и термопомпи, терморегулатори, контролери за управление на котел, контролери за буферен съд, контролери за бойлери и други устройства за контрол на работата и температурата на отоплителните системи.
Продуктите, които ще откриете в категорията са производство на марки като: ATLANTIC, NIPPON, GRUNDFOS, KAORI, SWEP, HEXONIC / SECESPOL, INFRAHEAT, INTIEL, LEO и други.
Ако не откриете продукта, който търсите, свържете се с нас за съдействие.