Плащания

Чл.8.Цена и начини на плащане (От общите ни условия)
8.1. За всеки продукт е посочена неговата единична цена с включен ДДС. За някои от продуктите Apogee99.com определя ценови отстъпки при закупуване на определени количества.

8.2. Цената, посочена в потвърждението на поръчката, е крайната цена за Клиента. Тя включва всички данъци и цена за доставка. Цената за доставка на стоките се калкулира в зависимост от стойността на поръчката и избрания начин на плащане.

8.3. Търговецът приема следните начини за плащане при изпращане на пратките чрез куриери на Eконт Експрес или Спиди:

-банков превод  с проформа фактура - при избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметка на „Апогей 99“ ООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.

-плащане с банкова карта Visa, Mastercard, Maestro.

Плащането се извършва чрез Виртуален ПОС терминал, за който „Апогей 99“ ООД има сключен договор. Отказваме да приемаме плащане с банкова карта, чийто срок изтича до пет дни след направата на поръчката.

-наложен платеж – плащането на куриера се извършва в момента на получаване на стоката от клиента.

-пощенски паричен превод – само за пратки, доставени в България.

8.4.Във връзка с направените законодателни промени за Пощенски парични преводи, Apogee99.com следва да Ви уведомим следното:

Уважаеми клиенти,
За направеното от Вас плащане чрез „Наложен платеж”, пощенският оператор (куриера/доставчика) издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ, който освобождава търговеца (Apogee99.com)
 да издава фискални касови бележки.
Apogee99.com моли всички свои клиенти да пазят издадената Разписка за пощенски превод, както и всички други придружаващи документи (стокова разписка, фактура за юридически лица и др.) през целия гаранционен срок на поръчаните продукти.

За справка:
чл. 3, ал. 1; чл. 25, ал. 1 от Наредба № Н-18/2006г.
чл. 25, ал. 3, т. 4; чл. 113, ал. 3; чл. 118; чл. 119 от ЗДДС
чл. 112 от ППЗДДС