Доставка

ДОСТАВКА С КУРИЕР В ЦЯЛАТА СТРАНА

Уважаеми клиенти, всяка ваша поръчка, направена през онлайн магазин https://apogee99.com, ще бъде изпратена до посочен от вас адрес, или до офис на куриерски фирми Speedy или Econt.

ЦЕНИ ЗА ТРАНСПОРТ

Системата ни изчислява автоматично таксата за доставка с избрания куриер и желано място. Тя варира от теглото и размера на пратката, избрания куриер, начин на доставка и плащане. Информация за различните видове доставки и цени, за конкретната Ви поръчка можете да видите в страница "checkout", част от пътя Ви за завършване на поръчка.

Обръщаме специално внимание, че при избор за плащане по "Банков път" таксата Ви за доставка на пратката се намаля, понеже тогава не се дължи комисионна от стойността на "наложния платеж" към куриера.

В случай, че имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на посочените телефони - 070050799 или 088 726 60 44.

ВАЖНО!

Всяка пратка, изпратена от онлайн магазин https://apogee99.com е с включена опция "Преглед преди плащане". Това означава, че имате право да разопаковате и огледате пратката си в присъствието на куриера преди да заплатите наложения платеж и преди да подпишете приемо-предавателния протокол.

Прегледът на пратката се прави с цел:

  • Да се уверите, че получавате точно това, което сте поръчали;

  • Да потвърдите окомплектовката на пратката;

  • Да се уверите, че по пратката няма нанесени щети, причинени от куриера по време на транспорта;

В СЛУЧАЙ, ЧЕ УСТАНОВИТЕ ДЕФЕКТ ИЛИ ЛИПСА ПО ПРАТКАТА

  • В случай, че установите дефект или нанесени щети е нужно да изискате от куриера съставяне на "Протокол за увредена стока". В този случай имате право да откажете пратката без да заплащате транспортни и други разходи.

  • В случай, че установите липси, или продуктът не съответства на този, който сте поръчали имате право да откажете пратката без да заплащате транспортни и други разходи.

  • Рекламации в случай на установяване на дефекти, нанесени щети, установяване на липси или несъответствия се приемат само в присъствието на куриера и при съставен протокол. В противен случай рекламацията не може да бъде уважена.

СРОК ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

  • Срокът за получаване на пратки е от 1 до 3 работни дни. Времето за доставка започва да тече след като се свържем с Вас чрез телефонно обаждане (до 16:00 часа в делничен ден), за да се убедим, че телефонният номер за контакт, както и попълнените данни за доставка са коректни.

  • Заплащането на поръчаната стока става чрез Наложен платеж ( заплащате на куриера в момента на получаване на пратката ).

Във връзка с направените законодателни промени за Пощенски парични преводи, Apogee99.com следва да Ви уведоми:

Уважаеми клиенти,
За направеното от Вас плащане чрез „Наложен платеж”, пощенският оператор (куриера/доставчика) издава Разписка за пощенски превод
на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ, който освобождава търговеца (Apogee99.com) да издава фискални касови бележки.
Apogee99.com моли всички свои клиенти да пазят издадената Разписка за пощенски превод, както и всички други придружаващи документи (стокова разписка, фактура за юридически лица и др.) през целия гаранционен срок на поръчаните продукти.

За справка:
чл. 3, ал. 1; чл. 25, ал. 1 от Наредба № Н-18/2006г.
чл. 25, ал. 3, т. 4; чл. 113, ал. 3; чл. 118; чл. 119 от ЗДДС
чл. 112 от ППЗДДС

  • В случай, че желаете да заплатите предварително по банков път може да изберете тази опция при изобра на начин за плащане. На финалната страница за потвърждение на поръчката Ви имате възможност да изтеглете автоматично генерираната Проформа-Фактура, по която да извършите плащане.