• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: WH08046R
  • Тегло: 25.500 kg
Наличност: В наличност
359.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически бойлер ЕЛДОМ 80L, емайлиран, за хоризонтален монтаж с изводи отдясно

Марка: ELDOM
Модел: WH08046R

Електрическите бойлери с класически дизайн ЕЛДОМ са съвременни уреди, с висока сигурност и надеждност. При производството им са използвани най-добрите технологии, множество иновации и са вложени висококачествени устойчиви материали. Класическите модели се предлагат за хоризонтален, стенен монтаж и в голямо разнообразие от обем - 50, 80, 100 или 120 литра. Тези модели притежават всички предимства на вертикалните електрически бойлери, но са със специфична конструкция.
Благодарение на топлоизолацията с дебелина над 33 mm от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините), уредите от тази серия са енергоспестяващи и с минимални топлинни загуби.
6-степенната защита гарантира сигурността и дългия живот на уреда, благодарение на новата SHIELD технология - използва се износоустойчиво емайлово покритие с увеличено съдържание на цирконий, което значително повишава издръжливостта на водосъдържателя и неговата устойчивост на високи температури.
Катодната антикорозионна система защитава покритието на целия водосъдържател, благодарение на два магнезиеви анода с голяма площ. При този модел има възможност да се вгради аноден тестер за следене състоянието на магнезиевия анод.
Уредът е оборудван с комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Снабден е също с прецизен капилярен термоизключвател, който прекъсва  електрическата верига при наличие на дефект.
Чрез специален елипсовиден фланец уредът е защитен срещу прекомерното налагяне. Външен капилярен терморегулатор осигурява защита от замръзване на водата и позволява плавна настройка до желаната позиция. Температурен индикатор, разположен в горната част на бойлера, отчита температурата.
Нагревателят е потопяем - тръбен, проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение.
Бойлерът е лесен за монтаж и управление.

Бойлер ЕЛДОМ 80L, емайлиран, изводи отдясно - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Номинален обем80L
Вид водосъдържателЕмайлиран
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]3000W
Енергиен класC
ТермостатКапилярен
Размери [В / Ш / Д]462mm / 835mm / 484mm
МонтажХоризонтален
Гаранция5 години

Произход: България
Kод: WH08046R

Производители
Мощност
3000W
Монтаж
Хоризонтален
Гаранция
5 години
Литраж
80L
Енергиен клас
С
WiFi
не
Ел. изводи
Отдясно
ВиК изводи
Отдясно
Водосъдържател
Емайлиран
Височина
462mm
Ширина
835mm
Дълбочина
484 mm