• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: WV08039DA
  • Тегло: 26.000 kg
Наличност: В наличност
349.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически бойлер ЕЛДОМ Еврика Slim 80L със сух тръбен нагревател и аноден тестер, за вертикален монтаж

Марка: ELDOM
Серия: Еврика
Модел: WV08039DA

Електрическите бойлери с класически дизайн ЕЛДОМ Еврика са съвременни уреди, с висока сигурност и надеждност. При производството им са използвани най-добрите технологии, множество иновации и са вложени висококачествени устойчиви материали. "Еврика" модели се предлагат за вертикален, стенен монтаж и в обем от 50 и 80 литра.
Благодарение на топлоизолацията с дебелина над 33 mm от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините), уредите от тази серия са енергоспестяващи и с минимални топлинни загуби.
6-степенната защита гарантира сигурността и дългия живот на уреда, благодарение на новата SHIELD технология - използва се износоустойчиво емайлово покритие с увеличено съдържание на цирконий, което значително повишава издръжливостта на водосъдържателя и неговата устойчивост на високи температури.
Катодната антикорозионна система защитава покритието на целия водосъдържател, благодарение на два магнезиеви анода с голяма площ. Този модел се предлага с вграден аноден тестер за следене състоянието на магнезиевия анод.
Уредът е оборудван с комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Снабден е също с прецизен капилярен термоизключвател, който прекъсва  електрическата верига при наличие на дефект.
Чрез специален елипсовиден фланец уредът е защитен срещу прекомерното налагяне. Външен капилярен терморегулатор осигурява защита от замръзване на водата и позволява плавна настройка до желаната позиция. Температурен индикатор, разположен в горната част на бойлера, отчита температурата.
Нагревателите са два, сухи тръбни, като нагревателният елемент не е в директен контакт с водата, а се монтира плътно в тънка метална тръба, емайлирана заедно с фланеца на водосъдържателя.  Липсата на варовикови отлагания върху нагревателя и цялата вътрешна повърхност на водосъдържателя запазва енергийната ефективност на бойлера и удължава експлоатационния му живот.
Бойлерът е лесен за монтаж и управление.

Бойлер ЕЛДОМ Еврика Slim 80L със сух тръбен нагревател и аноден тестер - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Номинален обем80L
Вид водосъдържателЕмайлиран
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]2400W
Енергиен класС
Тип електрически нагревателСух тръбен
Размери [В / Ш / Д]1125mm / 387mm / 410mm
МонтажВертикален
Гаранция5 години

Произход: България

Kод: WV08039DA

Производители
Мощност
2400W
Монтаж
Вертикален
Гаранция
5 години
Литраж
80L
Енергиен клас
С
WiFi
не
Ел. изводи
Отдолу
ВиК изводи
Отдолу
Водосъдържател
Емайлиран
Височина
1125mm
Ширина
387mm
Дълбочина
410 mm