• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: 72268KH
  • Тегло: 39.000 kg
Наличност: В наличност
585.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически бойлер ЕЛДОМ GreenLine 120L, емайлиран, с лява серпентина, за хоризонтален монтаж

Марка: ELDOM
Серия: GreenLine
Модел: WH12046LSL

Електрическите комбинирани бойлери с класически дизайн ЕЛДОМ GreenLine са съвременни уреди, с висока сигурност и надеждност. При производството им са използвани най-добрите технологии, множество иновации и са вложени висококачествени устойчиви материали.
Комбинираните бойлери ELDOM Green Line за хоризонтален монтаж осигуряват топла вода, чрез използване на алтернативни източници на енергия - термопомпи, котли и соларни колектори.
Бойлерите от тази серия са със специално конструирана, конусовидна хоризонтална лява серпентина с висока ефективност. Серпентините са проектирани с максимална топлообменна площ и са позиционирани в долната част на уреда, което осигурява безпроблемно обезвъздушаване и високо КПД.
Благодарение на топлоизолацията с дебелина над 33 mm от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините), уредите от тази серия са енергоспестяващи и с минимални топлинни загуби.
6-степенната защита гарантира сигурността и дългия живот на уреда, благодарение на новата SHIELD технология - използва се износоустойчиво емайлово покритие с увеличено съдържание на цирконий, което значително повишава издръжливостта на водосъдържателя и неговата устойчивост на високи температури.
Катодната антикорозионна система защитава покритието на целия водосъдържател, благодарение на два магнезиеви анода с голяма площ. 
Уредът е оборудван с комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Снабден е също с прецизен капилярен термоизключвател, който прекъсва  електрическата верига при наличие на дефект.
Чрез специален елипсовиден фланец уредът е защитен срещу прекомерното налагяне. Външен капилярен терморегулатор осигурява защита от замръзване на водата и позволява плавна настройка до желаната позиция. Температурен индикатор, разположен в горната част на бойлера, отчита температурата.
Нагревателят е потопяем - тръбен, проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение.
Бойлерът е лесен за монтаж и управление.

Бойлер ЕЛДОМ GreenLine 120L, емайлиран - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Номинален обем120L
Вид водосъдържателЕмайлиран
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]3000W
Енергиен класС
Време за загряване на водата0h 28min
ТермостатКапилярен
Обем на серпентината2.85L
Мощност на серпентината10kW
Площ на серпентината0.59m²
Размери [В / Ш / Д]462mm / 1170mm / 484mm
МонтажХоризонтален
Гаранция5 години

Произход: България
Kод: 72268KH

Производители
Мощност
3000W
Монтаж
Хоризонтален
Гаранция
5 години
Литраж
120L
Енергиен клас
С
WiFi
не
Ел. изводи
Отляво
ВиК изводи
Отляво
Водосъдържател
Емайлиран
Брой серпентини
1 бр.
Изводи на серпентина
Леви
Височина
462mm
Ширина
1170mm
Дълбочина
484 mm