• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: WV08039I
  • Тегло: 22.500 kg
Наличност: В наличност
645.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически бойлер ЕЛДОМ Slim 80L, неръждаем, за вертикален монтаж

Марка: ELDOM
Модел: WV08039I

Електрическите бойлери с класически дизайн ЕЛДОМ са съвременни уреди, с висока сигурност и надеждност. При производството им са използвани най-добрите технологии, множество иновации и са вложени висококачествени устойчиви материали. Класическите модели се предлагат за вертикален, стенен монтаж и в голямо разнообразие от обем - 30, 50, 80, 100, 120 или 150 литра.
Благодарение на плътната изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 35 мм, уредите от тази серия са енергоспестяващи и с минимални топлинни загуби.
6-степенната защита гарантира сигурността и дългия живот на уреда, благодарение на новата SHIELD технология - водосъдържателят е от неръждаема хром-никелова легирана стомана AISI 316L. Съдържанието на молибден (Мо) придава на тази стомана допълнителна здравина и издържливост, което значително повишава издръжливостта на водосъдържателя и неговата устойчивост на високи температури.
Катодната антикорозионна система защитава покритието на целия водосъдържател, благодарение на два магнезиеви анода с голяма площ. При този модел има възможност да се вгради аноден тестер за следене състоянието на магнезиевия анод.
Уредът е оборудван с комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Снабден е също с прецизен капилярен термоизключвател, който прекъсва  електрическата верига при наличие на дефект.
Чрез специален елипсовиден фланец уредът е защитен срещу прекомерното налагяне. Външен капилярен терморегулатор осигурява защита от замръзване на водата и позволява плавна настройка до желаната позиция. Температурен индикатор, разположен в горната част на бойлера, отчита температурата.
Нагревателят е потопяем - тръбен, проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение.
Бойлерът е лесен за монтаж и управление.

Бойлер ЕЛДОМ Slim 80L, неръждаем - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Номинален обем80L
Вид водосъдържателНеръждаема стомана
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]3000W
Енергиен класС
ТермостатКапилярен
Размери [В / Ш / Д]1125mm / 387mm / 410mm
МонтажВертикален
Гаранция5 години

Произход: България

Kод: WV08039I

Производители
Мощност
3000W
Монтаж
Вертикален
Гаранция
5 години
Литраж
80L
Енергиен клас
С
WiFi
не
Ел. изводи
Отдолу
ВиК изводи
Отдолу
Водосъдържател
Неръждаем
Височина
1125mm
Ширина
387mm
Дълбочина
410 mm