• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: 72267WN
  • Тегло: 17.600 kg
Наличност: В наличност
275.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически бойлер ЕЛДОМ Style 50L, за вертикален монтаж

Марка: ELDOM
Серия: Style
Модел: 72267WN

Електрическите бойлери с класически дизайн ЕЛДОМ Style са съвременни уреди, с висока сигурност и надеждност. При производството им са използвани най-добрите технологии, множество иновации и са вложени висококачествени устойчиви материали. "Style" моделите се предлагат за вертикален, стенен монтаж и в обем от 50 или 80 литра. 
Благодарение на топлоизолацията с дебелина над 33 mm от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините), уредите от тази серия са енергоспестяващи и с минимални топлинни загуби.
6-степенната защита гарантира сигурността и дългия живот на уреда, благодарение на новата SHIELD технология - използва се износоустойчиво емайлово покритие с увеличено съдържание на цирконий, което значително повишава издръжливостта на водосъдържателя и неговата устойчивост на високи температури.
Катодната антикорозионна система защитава покритието на целия водосъдържател, благодарение на два магнезиеви анода с голяма площ. При този модел има възможност да се вгради аноден тестер за следене състоянието на магнезиевия анод.
Уредът е оборудван с комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Снабден е също с прецизен капилярен термоизключвател, който прекъсва  електрическата верига при наличие на дефект.
Чрез специален елипсовиден фланец уредът е защитен срещу прекомерното налагяне. Външен капилярен терморегулатор осигурява защита от замръзване на водата и позволява плавна настройка до желаната позиция. Температурен индикатор, разположен в горната част на бойлера, отчита температурата.
Нагревателят е потопяем - тръбен, проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение.
Бойлерът е лесен за монтаж и управление.

Бойлер ЕЛДОМ Style 50L - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Номинален обем50L
Вид водосъдържателЕмайлиран
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]1500W
Енергиен класС
ТермостатКапилярен
Размери [В / Ш / Д]768mm / 387mm / 410mm
МонтажВертикален
Гаранция3 години

Произход: България

Kод: 72267WN

Производители
Мощност
1500W
Монтаж
Вертикален
Гаранция
3 години
Литраж
50L
Енергиен клас
С
WiFi
не
Ел. изводи
Отдолу
ВиК изводи
Отдолу
Водосъдържател
Емайлиран
Височина
768mm
Ширина
387mm
Дълбочина
410 mm