• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: WV08039E
  • Тегло: 28.000 kg
Наличност: В наличност
425.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически бойлер ЕЛДОМ Wi-Fi Slim 80L, емайлиран, за вертикален монтаж

Марка: ELDOM
Модел: WV08039EW

Електрическите бойлери с класически дизайн ЕЛДОМ са съвременни уреди, с висока сигурност и надеждност. При производството им са използвани най-добрите технологии, множество иновации и са вложени висококачествени устойчиви материали. Класическите модели се предлагат за вертикален, стенен монтаж и в голямо разнообразие от обем - 30, 50, 80, 100, 120 или 150 литра.
Това е бойлер от последно поколение, който съчетава обем, мощност, минимални енергийни загуби и собствен интелект. Компактният електронен модул управлява прецизно работата на водонагревателя, а вграденият софтуер със специален енергоспестяващ алгоритъм позволява персонифициране на работата на бойлера според Вашето потребление. 
Уредът е оборудван с пълен Wi-Fi контрол, лесен и бърз достъп чрез приложението MyEldom, 5 основни режима на работа - режим "Самообучение", режим „Smart Control", режим "Таймери", функция Anti-frost, функция "Отложен старт", EСО функция. Цифров контролер с LCD дисплей, позволява задаване на различните режими на работа и предоставя нагледна информация за - температура, разхода на енергия и др.
Благодарение на топлоизолацията с дебелина над 33 mm от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините), уредите от тази серия са енергоспестяващи и с минимални топлинни загуби.
6-степенната защита гарантира сигурността и дългия живот на уреда, благодарение на новата SHIELD технология - използва се износоустойчиво емайлово покритие с увеличено съдържание на цирконий, което значително повишава издръжливостта на водосъдържателя и неговата устойчивост на високи температури.
Катодната антикорозионна система защитава покритието на целия водосъдържател, благодарение на два магнезиеви анода с голяма площ. При този модел има възможност да се вгради аноден тестер за следене състоянието на магнезиевия анод.
Уредът е оборудван с комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. Снабден е също с прецизен капилярен термоизключвател, който прекъсва  електрическата верига при наличие на дефект.
Чрез специален елипсовиден фланец уредът е защитен срещу прекомерното налагяне. Външен капилярен терморегулатор осигурява защита от замръзване на водата и позволява плавна настройка до желаната позиция. Температурен индикатор, разположен в горната част на бойлера, отчита температурата.
Нагревателят е потопяем - тръбен, проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение.
Бойлерът е лесен за монтаж и управление.

Бойлер ЕЛДОМ Wi-Fi Slim 80L, емайлиран - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Номинален обем80L
Вид водосъдържателЕмайлиран
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]3000W
Енергиен класВ
ТермостатКапилярен
Размери [В / Ш / Д]1125mm / 387mm / 410mm
МонтажВертикален
Гаранция6 години

Произход: България

Kод: WV08039E

Производители
Мощност
3000W
Монтаж
Вертикален
Гаранция
6 години
Литраж
80L
Енергиен клас
В
WiFi
да
Ел. изводи
Отдолу
ВиК изводи
Отдолу
Водосъдържател
Емайлиран
Височина
1125mm
Ширина
387mm
Дълбочина
410 mm