• В наличност
  • Производители: TESY
  • Код: GCV100 47 24D C21 TS2R
  • Тегло: 28.000 kg
Наличност: В наличност
439.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически бойлер TESY ModEco Ceramic 100L, за вертикален монтаж

Марка: TESY
Серия: ModEco
Модел: GCV 100 47 24D C21 TS2R

Бойлерите TESY от серията ModEco Ceramic са с висока надеждност, дълъг живот и безпроблемна работа дори и в региони с твърда, високо минерализирана и агресивна вода.
Водосъдържателят е с гладка повърхност, постигната чрез контролирано плазмено заваряне. Равномерно нанесено стъклокерамично покритие го предпазва от корозия и гарантира висока хигиена на водата, без промяна на нейния състав. Изделието притежава хигиенен сертификат за чиста питейна вода съгласно директива 98/83 EU.
Чрез INSUTECH технология, специално разработена за високоефективна изолация се намалят до 16% енергийните разходи и се удължава времето за охлаждане на загрятата вода.
Патентована конструкция на струйника за входящата в бойлера вода - PISTON ефект осигурява до 15% повече топла вода.
Индиректният керамичен нагревателен елемент е с до 70% по-голяма площ на топлоотдаване. Работи при по-ниска повърхностна темепература, в сравнение с конвенционалните нагревателни елементи като по този начин предпазва бойлера от агресивно натрупване на котлен камък. Той е разположени в метален корпус със стъклокерамично покритие, няма директен контакт с водата.
Магнезиев аноден протектор с дълъг експлоатационен живот допълнително защитава нагревателя.
Фланецът е широк и позволява сервизното обслужване и подмяната на нагревателя и протектора да се извършват лесно и бързо.
За висока сигурност и прецизна регулация на температурата е монтиран капилярен термостат от висок клас. Той контролира температурата чрез сензор/и разположен по-високо във водосъдържателя. 
Контролният панел е ергономичен и функционален. Чрез влагоизолиран ключ с три степени (0, I и II) уреда се изключва (0), включва се в икономичен режим (I) или в режим за бързо загряване (II). Терморегулатор с ECO режим спестява енергия, осигурява достатъчно количество топла вода и дълъг живот на бойлера. Bi Light (двуцветен светлинен) индикатор визуализира два режима на работа "Загряване"- червена светлина, "Готов за ползване" - синя светлинна индикация.

Бойлер TESY ModEco Ceramic 100L - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Номинален обем100L
Вид водосъдържателЕмайлиран
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]1200/2400W
Енергиен класB
Време за загряване от 15°C до 60°C4h 21min / 2h 10min
ТермостатКапилярен
Ел. ключТри степени на мощност
Размери [В / Ш / Д]985mm / 470mm / 496mm
МонтажВертикален
Гаранция7 години

Произход: България

Kод: GCV 100 47 24D C21 TS2R

Производители
Мощност
2400W
Монтаж
Вертикален
Гаранция
7 години
Литраж
100L
Енергиен клас
В
WiFi
не
Ел. изводи
Отдолу
ВиК изводи
Отдолу
Водосъдържател
Емайлиран
Височина
985mm
Ширина
470mm
Дълбочина
496 mm