• Спрян от продажба
  • Производители: ATLANTIC
  • Код: 503444
  • Тегло: 18.000 kg
Наличност: Спрян от продажба

Конвекторен радиатор ATLANTIC Oniris Smart IO, 1500 W, с два нагревателни елемента

Марка: ATLANTIC
Модел: Oniris Smart IO 
Каталожен номер: 503444

Технология "Smart Pilot" - която обучава уредът на ритъма ви на живот за по голям комфорт и по този начин води до намаляване на разходите за електроенергия. Има също така и възможност за добавяне на "опция" за контрол през интернет чрез приложението "Cozytouch".

Чрез сензори за движение и светлина се установява липсата на човешко присъствие в стаята и се преминава в режим на минимално отопление. Когато сензорите отчетат присъствие в стаята, започва бързо загряване, което трае 10 минути, след което уреда преминава отново в комфортен режим. Това води до намаляне на консумираната електроенергия с до 45% в сравнение със стандартен механичен термостат.


Този конвектор е с електронен термостат и LCD дисплей, с който може да се регулира температурата в помещението с точност до 0,1оС, което го прави по-ефективен от останалите термостати в следствие на което се понижават енергийните разходи, които можете да следите чрез индикатора за консумацията на електроенергия.


Въздухът влиза през долната част на уреда, където е монтиран бързозагряващ двойно по голям капсулован нагревател. Там той се загрява. Топлината се разпределя равномерно в помещението, без да се усеща въздушната струя. Освен това използва и втори нагревател под формата на алуминиев филм в предна си част отделящ равномерно топлина.
Контролира се от седмичен вграден програматор с LCD, даващ възможност за дефиниране на три дневни програми и следене на консумираната енергия.

Притежава таймер за включване и изключване ( отложен старт / стоп ).

Електрическият конвектор е с лесен монтаж, изчистен и стилен дизайн, безшумен и икономичен като притежава двойна изолация за допълнителна сигурност. ASP защита срещу образуване на петна по уреда.


Снабден е с функция против замръзване, която му позволява да поддържа температура от 7оС, като разхода на енергия е минимален.
Подходящ за отопление и на влажни помещения - Влагоутойчив клас: IP 24. В съответствие с изискванията за ErP.

Отопляемата площ до 22м2 зависи от специфичните изисквания на помещението - изолация, изложение и други фактори.

Технически характеристики - ATLANTIC Oniris Smart IO, 1500 W, с два нагревателни елемента

ПараметърВеличина
Марка:Atlantic
Модел:Oniris Smart IO 1500 W
Мощност:1500 W
Термостат:Електронен с LCD дисплей
Отоплявана площ:до 22 m²
Размери:1058x615x110 mm
Тегло:18 kg
Гаранция:5 години

Каталожен номер: 503444

Произход: Франция

Код: 503444

Производители
Вид
Конвенционален
Управление
Цифрово
Мощност
1500W
Отопляема площ
22
Термостат
Електронен
Цвят
Антрацид
Гаранция
5