• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: Eldom Е52
  • Тегло: 2.200 kg
Наличност: В наличност
155.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически проточен бойлер ЕЛДОМ 5000W с керамична батерия, над мивка в кухнята

Марка: ELDOM
Серия: Проточни бойлери
Модел: Е52

Бойлерите с мигновено действие ЕЛДОМ със смесителни батерии са с компактни размери, съвременен дизайн и осигуряват топла вода на мига. Предназначени са за монтаж в кухни и в помещения без налична инсталация за топла вода. Монтират се в точката на използване.
Този модел е с конструкция за инсталиране над мивката.
Той е окомплектован с метална смесителна батерия с керамична глава, ергономична лебедка и шнур за свързване към инсталационен контакт.
Моделът има два нагревателни елемента (3.5kW+1.5kW) и три степени на мощност, които се регулират чрез двоен светещ и влагоустойчив ключ.
Проточните бойлери са високо енергоспестяващи, тъй като загряват водата само, когато е нужна и в момента на преминаването й през уреда.
Осигурена е 4-степенна защита - срещу поражение от електрически ток, от прегряване на водата, при спад или превишаване на налягането във ВиК мрежата. Всички  тоководещи  и метални елементи на водонагревателите са свързани чрез зануляващи  проводници, със защитна клема на уреда. Във водонагревателите  са монтирани заводски настроени терморегулиращи устойства, които автоматично поддържат температурата на водата в определени граници и така се предотвратява прегряване на водата. При понижено налягане във водопроводната мрежа нагревателите  не се включват, снабдени са с надеждна защитна система. Защитени са и в моменти на повишаване на налягането с вграден специален клапан, чиято мембрана се разкъсва и от отвеждащата тръба на клапана водата изтича вън от уреда.

Проточен бойлер ЕЛДОМ 5000W с керамична батерия, над мивка - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]5000W
Енергиен класА
Размери [В / Ш / Д]232mm / 145mm / 85mm
МонтажНад мивка, в кухнята
Гаранция3 години

Произход: България

Kод: Eldom Е52

Производители
Мощност
5000W
Монтаж
Над мивка
Гаранция
3 години
Енергиен клас
А
Височина
232mm
Ширина
145mm
Дълбочина
85 mm
ВиК изводи
Отзад