• В наличност
  • Производители: ELDOM
  • Код: B72486C
  • Тегло: 2.100 kg
Наличност: В наличност
179.00лв.

Показаната цена на артикула е за 1 брой.

Електрически проточен комбиниран бойлер ЕЛДОМ БЕТА7 6500W, монтаж в банята или над мивка в кухнята

Марка: ELDOM
Серия: Проточни бойлери
Модел: 72486С

Бойлерите с мигновено действие ЕЛДОМ са с компактни размери, съвременен дизайн и осигуряват топла вода на мига. Предназначени са за монтаж в баня, в кухня (над мивката) и в помещения без налична инсталация за топла вода. Монтират се в точката на използване.
Той е окомплектован с удобни функционални лебедка с разпръсквател и душ с конзола. Бойлерът има двоен влагозащитен ключ. 
Всички модели са с удобен регулатор на дебита на водата - за настройване на силата на водната струя.
Проточните бойлери са високо енергоспестяващи, тъй като загряват водата само, когато е нужна и в момента на преминаването й през уреда.
Осигурена е 4-степенна защита - срещу поражение от електрически ток, от прегряване на водата, при спад или превишаване на налягането във ВиК мрежата. Всички  тоководещи  и метални елементи на водонагревателите са свързани чрез зануляващи  проводници, със защитна клема на уреда. Във водонагревателите  са монтирани заводски настроени терморегулиращи устойства, които автоматично поддържат температурата на водата в определени граници и така се предотвратява прегряване на водата. При понижено налягане във водопроводната мрежа нагревателите  не се включват, снабдени са с надеждна защитна система. Защитени са и в моменти на повишаване на налягането с вграден специален клапан, чиято мембрана се разкъсва и от отвеждащата тръба на клапана водата изтича вън от уреда.

Проточен комбиниран бойлер ЕЛДОМ БЕТА7 6500W - технически характеристики:

ПараметърВеличина
Напрежение [V/Hz]230V / 50Hz
Номинална мощност [W]6500W
Енергиен класА
Размери [В / Ш / Д]298mm / 134mm / 195mm
МонтажВ банята / Над мивка, в кухнята
Гаранция3 години

Произход: България

Kод: B72486C

Производители
Мощност
6500W
Гаранция
3 години
Енергиен клас
А
Височина
298mm
Ширина
134mm
Дълбочина
195 mm
ВиК изводи
Отзад