Разгледайте пълната гама от инструменти за хладилна и климатична техника на REFCO - Швейцария. За Ваше улеснение сме разделили различните продукти на REFCO в различни категории, където са публикувани в Apogee99.com

Ние дистрибутираме пълната продуктова гама на REFCO за България и Гърция. Можем да Ви предложим богат наличен асортимент, опция за доставка на специфични инструменти или резервни части за тях, конкурентни цени и отстъпки при количества. Ако имате въпроси относно продуктите на REFCO не се колебайте да се свържете с нас.

Кои са REFCO

Те са традиционна швейцарска компания, които се стремят към най-високо качество в продължение на 50 години, разработвайки и произвеждайки издръжливи инструменти и аксесоари за хладилата и климатична техника (HVAC). Част от номенклатурата им включва: маркучи, манометри, вакуум помпи, събирателни станции, кондензни помпи, както и инструменти и части, необходими за монтаж и сервиз. Фокуса на всяка тяхна разбработка е върху нуждите на професионалистите в бранша, висока надеждност, бърза и лесна работа. Както те така и ние поддържаме повечето артикули на склад. Това гарантира, че дори и някой артикул да бъде изчерпан в склада ни в България лесно можем да Ви го доставим от производителя, без да се нала да се изчаква производство. Качеството, способността за доставка и иновационните продукит на REFCO са оценени както от нашите клиенти, така и в световен мащаб.

История на REFCO

REFCO е основана през 1972 г. - още тогава се налага като иновативна компания с високи стандарти за качество. През 1996 г. компанията е придобита от немската WIKA Group, лидер на световния пазар в технологиите за измерване на налягане, температура, сила, ниво и поток. Техните производствени съоръжения винаги са били в Швейцария, където, следват духа на техния основател.

Стратегия на REFCO

Те казват: "Като първокласен доставчик на инструменти и аксесоари за хладилна и климатична техника, ние искаме да предложим на нашите клиенти най-високо ниво на качество - не само на продуктово ниво, но и в сектора на услугите. От основаването ни нашите глобални клиенти оценяват високата наличност и бързата доставка на висококачествени инструменти и продукти. Ние разработваме иновативни продукти. В директен диалог с потребителите научаваме за техните ежедневни нужди. Въз основа на това знание ние разработваме целеви решения, които генерират добавена стойност за хладилните инженери. Тази пазарна близост се преследва и от нашия търговски отдел. Ние подкрепяме нашите партньори на пазара чрез непрекъснат трансфер на знания и съвместно координирани маркетингови дейности. Като марка, ние култивираме нашето възприятие на пазара и доказваме репутацията си на първокласен доставчик с първокласни инструменти и услуги."

Ние от Apogee99 сме съгласни, че REFCO определено може да заемат лидерска позиция в сферата на тяхната работа. Постигнали са името им да се характеризира с еталон за качество в бранша. 

Ако имате нужда от съдействие при избора на инструменти на марката REFCO не се колебайте да се свържете с нас. Ние поддържаме големи складови наличности на REFCO в България.