Климатици

WiFi контрoлер за климатик Melissa Climate

30/01/2018
WiFi контрoлер за климатик Melissa Climate
Коя е Melissa Climate? Melissa Climate е WiFi контрoлер за климатик, чрез който можеш да уравляваш климата в дома или офиса, дори когато не си там. Контролиш го когато, където и колкото си поискаш от телефона си. Устройството може да направи умен всеки климатик, без значение от марката, модела, или годината на производството му. И знаеш ли - Melissa Climate е изцяло български продукт! Измислен и направен тук :) WiFi контролер за климатик Melissa Climate   Този WiFi контрoл за климатик позволява да следиш и регулираш температурата в дома си без значение къде си - в офиса, извън града, на почивка или просто си попаднал в задръстване. Това става чрез мобилно приложение, инстралирано на смартфон или таблет. За целта не се изискват специални умения. Нужно е устройството да се включи в контакта и да се постави на място с директна видимост към климатика. Последната стъпка е контролерът да се свърже към WiFi мрежа.
На кого не се е случвало да забрави климатика включен? Wifi контролер за климатик
Това няма да е от значение, ако устройството M Climate вече е инсталирано. То ще управлява климатика вместо теб чрез смарт режима си.  Климатикът се включва или изключва в зависимост от местоположението ти. А ако пропуснеш да активираш климатика и да зададеш желаната температура на път към вкъщи - Melissa Climate го прави вместо теб. Wifi контролер за климатик Чрез функция "Таймери" можеш да включваш или изключваш климатика в зададено от теб време. Можеш да създадеш неограничен брой таймери за контрол на отоплението или охлаждането на дома в зависимост от индивидуалните си нужди. И всичко това може да се случва автоматично. Целта на WiFi контрoлер за климатик Melissa Climate е не само да осигурява комфорта ти. wifi контролер за климатикТой ти помага да пестиш енергия като оптимизираш начина, по който използваш климатика си. А така пестиш и пари - намаляваш консумацията му на енергия с до 25%.

Melissa Climate е умен WiFi контрoлер за климатик

wifi контролер за климатикОтличаващото при Melissa Climate е, че може да направи всеки  климатик умен. Устройството бързо научава навиците ти - включва го преди да се прибереш, изключва го като напуснеш дома си. Което е напълно достатъчно, за да спести грижите ти за отопление през зимата или за охлаждане на дома през лятото.  

Как се инсталира WiFi контролер за климатик Melissa Climate?

Съвсем лесно! Всичко, което трябва да се направи, е в 3 стъпки. Можеш да разбереш и от видеото по-долу:

Можеш да поръчаш своя  Melissa Climate WiFi контрoлер за климатик тук!   Wifi контролер за климатик Wifi контролер за климатик Wifi контролер за климатик